Vores løsning er mobil og indeholder kamera og mikrofoner, samt udstyr der kan opfange lyd og billede fra computere og lign. enheder. Dette kan enten optages og/eller streames til eksempelvis Youtube. Derudover kan udstyret også bruges til at styre indholdet på en projektor.

Vi kan filme uanset om du holder foredrag, kurser eller klasseundvisning, og vi kan gøre det uanset om det foregår på en mark eller i et konferencecenter.

For at udføre en professionel optagelse er der nødt til at være minimum to operatører til stede, og hvis der skal filmes igennem en hel dag uden pauser skal der nærmere være 3 eller 4 for at kunne bemande udstyret.

Vi anbefaler at i stiller to personer, der ikke behøver have videoerfaring, til rådighed, som vi efterfølgende oplærer og superviserer.

 

Dagsleje af streamingudstyr, videokamera, professionel trådløs headset og stavmikrofon.

5.500 DKK / dag

Instruktør og koordinator, vi sender én mand der sætter udstyr op, og oplærer to eller flere af jeres medarbejdere / frivillige / elever i at betjene udstyret og superviserer eventet.

4.500 DKK / dag

Kameraoperatører til fuld bemanding, vi sender to mand der sætter udstyr op og håndterer optagelse og streaming, samt koordinering med jeres mandskab. Her forudsættes at der vil være pauser undervejs.

12.500 DKK / dag

Placering: Den bedste placering er så tæt på speakeren som muligt, og så å vinkelret på som muligt. Dog max 20 meter fra foredragsholderen.

Lyd: Vi skal bruge et ballanceret XLR feed, lyden skal leveres fra record-out på jeres lydsystem, signalet må højest være 10 meter væk fra placeringen.

Video: Vi skal bruge et video-feed fra projektoren for at optage foredragsholderens slides, hvis ikke i har udstyr til at splitte signalet kan signalet loopes omkring vores udstyr, som så kan sende et HDMI Signal videre til projektoren. Signalet må max være 10 meter fra placeringen.

 Strøm: Vi skal bruge et standard Shuko stik ikke længere end 1 meter fra placeringen, udtaget skal være forsikret med 13A, strømforbrug overstiger typisk ikke 5A.

Hvis opsætning foregår på dagen skal der, udover køretid fra Herning, tillægges 4 timer til opsætning og såfremt der opstår problemer pga. kombatibilitet med det lokale udstyr og forhold har vi ingen mulighed for at udbedre det, uanset dette vil der blive foretaget fuld fakturering.

Af denne årsag anbefales det at vi sætter udstyret op dagen før eventet, såfremt dette aftales betales der ikke leje for udstyret denne dag, men der betales normal timeløn (885kr/t, Dansk Journalist Forbunds laveste sats), for opsætteren. Derudover betales for kørsel fra Herning efter regning, samt evt. overnatning. 

Ved bookning forudbetales 50% af beløbet, resten faktureres ved eventes afslutning med 8 dages kredit. Hotel forudbetales, eller betales direkte til hotellet. Ved aflysning faktureret restbeløbet umiddelbart efter vi bliver bekendt med denne.

Såfremt jeres venue ikke tilbyder A/V udstyr kan vi tilbyde at levere dette også, et komplet AV setup vil koste 10.000 DKK første dag, og 2.500 DKK de efterfølgende dage, her er tale om et 1000 Watt PA Anlæg med mixerpult, trådløst headset, stavmikrofon og en indendørs projektor, med et 175 x 175 cm lærred. Anlægget vil, afhængig af rummets indretning, kunne facilitere 2-300 deltagere.

Har du specifikke ønsker eller behov? Så kontakt os gerne for et tilbud.

Mikjaer Studios SMBA
Birk Centerpark 40
7400 Herning

CVR: 35515852

Telefon: 41 28 28 08
E-Mail: mikkel@mikjaer.com